Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Tisztelt Hölgyem! Tisztelt Uram! Tisztelt Tagság!
Tájékoztatom, hogy 2017. április 3. napján az éjszakai órákban megkezdte működését a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara hivatalos weboldalának a miszk.hu címen keresztül elérhető új verziója.  A honlapon önálló funkcióként került kialakításra a szakértők kötelező negyedéves adatszolgáltatásának teljesítését elősegítő „Szakértői bevallás” menüpont, amelynek használatával teljesíthető a 2017. első negyedévre vonatkozó adatszolgáltatás.

A korábbi weboldalon regisztrált felhasználók által feltöltött adatok migrálása megtörtént az új weboldalhoz, amelynek során a felhasználói nevek átvétele megtörtént. Adatbiztonsági okból és a felhasználók adatainak teljeskörű biztosítása érdekében a korábbi felhasználói jelszavak átvételére nem kerülhetett sor, ezért minden egyes felhasználó részére egységes, új jelszó került kezdeti beállításra. A jelszó kiküldésre került az Ön regisztrált elektronikus levélcíére. Az első belépés során tehát az alábbi adatokat használja:

  • korábbi regisztrációja során megadott felhasználói neve,
  • emailben kiküldött új, ideiglenes jelszava.

A weboldal azonnal figyelmeztetni fogja a Önt a jelszó cseréjére, amelyet kérem, hogy haladéktalanul végezzen el. 
A sikeres bejelentkezést követően a felső főmenüben önálló menüpontként jelenik meg a Szakértői bevallás menüpont: 

A bevallási felületen a bal oldali megnevezésekre irányítva az egermutatót/kurzort, megjelenik a kitöltést segítő tájékoztató szöveg, ahol ez rendelkezésre áll.
Amennyiben az új weboldalra történő átállással, vagy az új szakértői bevallási modul használatával kapcsolatban informatikai kérdés merülne fel, azt kérem az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímre szíveskedjék megküldeni. 

Tisztelettel és üdvözlettel:
MISZK
IT Support