Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karán a Kriminalisztikai Intézet  Krimináltaktikai és Metodikai Tanszéken folyó Szakértő Szakirányú Továbbképzési Szak nyomszakértői szakvonal második félévének bemutatása

Tájékoztató letöltése

Ténytudósítást adott dr. Földi Ferenc igazságügyi fegyverszakértő az október 31-én rendezett Második Országos Kriminalisztikai Szakmai Konferencián egy több mint 60 éve történt eseményről, amely a tárgyszerű módszertan dacára, máig torokszorítóan közel áll hozzánk. A szakmai előadás részletei azt példázzák, hogy az igazságügyi szakértő a tárgyi valóság törvényszerűségeinek gondos feltárásával hatékonyan szolgálja az igazságszolgáltatás és a közvélemény számára is a tények szakszerű értelmezését.

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) és a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) szervezésében október 31-én Budapesten rendezték meg a Második Országos Kriminalisztikai Szakmai Konferenciát. A „Közösen az igazságszolgáltatásért, a bűnüldözésért” című tanácskozáson dr. Szecskó József igazságügyi szolgáltatásokért felelős helyettes államtitkár felszólalásában hangsúlyozta, hogy a kormány döntése alapján létrejött egységes szakértői kutatóközpont nagymértékben hozzájárulhat az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom erősödéséhez.

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) és a Nemzeti Szakértői és Kutató Központ (NSZKK) szervezésében október 31-én rendezik meg a Második Országos Kriminalisztikai Szakmai Konferenciát, „Közösen az igazságszolgáltatásért, a bűnüldözésért” címmel a  Nemzetközi Oktatási Központban (1126 Budapest, Böszörményi út 21.). Az intézményen belül nincs parkolási lehetőség. A konferencia résztvevői – az igazságügyi szakértői munkához kapcsolódóan – megismerhetik a nyomozati szak, a kriminalisztika és a kapcsolódó szakterületek legújabb szakmai eredményeit.

Tájékoztató felhívás
MISZK Kriminalisztikai Szakmai Tagozat Kriminalisztikai Szakmai Konferencia
Budapest, 2017. október 31.
„KÖZÖSEN AZ IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁSÉRT, A BŰNÜLDÖZÉSÉRT”

Tisztelt szakértő Hölgyek, Urak!
A kriminalisztikai szakmai tagozat nevében tájékoztatni kívánlak Benneteket, hogy szakmai konferenciát kívánunk rendezni, melyre ezúton a szervezők nevében meghívunk benneteket. A tájékoztatás célja az elsődleges információ szolgáltatás, valamint szakmai előadás megtartására történő felkérés megtétele.
A tervezett konferencia a kriminalisztikai területen a második lesz.

Tájékoztató felhívás letöltése

Luczay-Pénzes Attila igazságügyi szakértő sk.
Magyar Igazságügyi szakértői Kamara
Kriminalisztikai Szakmai Tagozat Elnöke