Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Tisztelt Szakértő Kollégák!

Ezúton szeretném figyelmükbe ajánlani a Magyar Könyvvizsgáló Kamara által szervezett október 11-i szakmai konferenciát, amelyen előadóként többek közt dr. Handó Tünde az Országos Bírósági Hivatal elnöke, dr. Hajnal Péter a Kúria tanácselnöke és a Közigazgatási Bírók Egyletének elnöke,  dr. Réti László Budapesti Ügyvédi Kamara elnöke mellett a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Közgazdasági, vám, és egyes pénzügyi területek szakmai tagozatának számos tagja is szerepel.

Meggyőződésem, hogy a konferencia témája nem csak a Közgazdasági, vám, és egyes pénzügyi területek szakmai tagozata tagjainak nyújt hasznos információt, és tudásanyagot, ezért ajánlom minden Igazságügyi Szakértő kolléga figyelmébe.

A szakmai konferencia részletes programja, előadói, és a konferenciára történő jelentkezés módja a következő linken tekinthető meg:

https://www.mkvkok.hu/rendezveny&action=show&mszam=0299001025&alcsop=1&csomag=

Tisztelettel:

Trenka Gyula elnök

Közgazdasági, vám- és egyes pénzügyi területek szakmai tagozat