Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Az igazságügyi szakértőkről szóló 2016. évi XXIX. törvény (Szaktv.) 159. §-a alapján az igazságügyi szakértő köteles a Szaktv. 1. mellékletének 1.11. és 1.21.-1.23. pontjaiban foglalt adatokat 2016. december 31-ig a névjegyzéket vezető hatóság, azaz az Igazságügyi Minisztérium részére megfelelően igazolni.

Amennyiben Ön a jogszabályból eredő kötelezettségét az Igazságügyi Minisztérium felé még NEM teljesítette, úgy kérem, hogy soron kívül az alábbiakat igazolni szíveskedjék:

  • az iskolai végzettséget és a szakmai képesítést, annak megszerzésének időpontjával – egyszerű scannelt másolattal – valamint nemzetközi vagy hazai szakmai minősítést a megszerzés időpontjával (1.11);
  • nyilatkozat arról, hogy az igazságügyi szakértő tevékenységét fő- vagy mellékállásban végzi (1.21) - formanyomtatvány erre vonatkozóan nem áll rendelkezésre;
  • egyetemi vagy főiskolai végzettségét, a diploma minősítését (1.22);
  • külön minősítésre vonatkozó adatot (ha van) – pl. tudományos fokozat (1.23).

Az adatokat elektronikus úton, az Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Felügyeleti Főosztályának a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levelezési címére kell megküldeni.

Az azonosíthatóság érdekében kérem, hogy az e-mailben, valamit annak tárgyában tüntesse fel nevét és igazolványszámát (Pl.: Szakértő_Szabolcs_ig.szám:00111-adatszolgáltatás).

Budapest, 2017. július 6.

Kapcsolódó dokumentumok:
Ismételt felhívás az Igazságügyi Minisztérium részére történő kötelező adatszolgáltatásról