Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Pataki Károly, a Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Szakmai Tagozat elnöke az alábbi felhívással fordul az igazságügyi szakértő kollégákhoz:

Tisztelt Igazságügyi Szakértő Kolléga!

Mint közismert a tagozatunk által képviselt szakterületek jellemzően ún. interdiszciplináris jellegűek, vagyis igen sok szakterületet érinthetnek. Miután az Alapszabály szerint egy szakértő több tagozatnak is lehet regisztrált tagja, ezért azzal a javaslattal fordulunk a kollégákhoz, hogy akiknek a szakterületük, vagy a szakértői munkájuk környezetvédelmi, természetvédelmi, vagy vízügyi kérdéseket is érint (építészet, épületgépészet, területrendezés, településfejlesztés, ingatlanforgalmazás, egészségügy, stb.) regisztráltassák magukat a mi tagozatunkba is. A jelentkezéseket az alábbi elérhetőségeken várjuk: email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; mobil: 06 30 9509 385. A tagozat nevében jó egészséget kíván minden kollégának

Pataki Károly elnök