Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara szervezi az igazságügyi szakértői nyilvántartásba vételhez szükséges szakértői alapismeretek oktatását. A 2018. I. félév vonatkozásában a Kamara kettő alkalommal szervez alapismereti oktatást, amelyek időpontja 2018. március 5-6., illetve 2018. június 4-5. Az oktatás a helyszíne a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara hivatala (1095 Budapest, Mester utca 30-32.  szám alatti Páva irodaház, III. emelet, nagytárgyaló).

Jelentkezési határidő az első időpont tekintetében: 2018. február 27.

Jelentkezési határidő a második időpont tekintetében: 2018. május 25.

Az oktatásra jelentkezni kizárólagosan elektronikus levélben lehet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen keresztül.

Az alapismereti oktatáson történő részvétel díja 50.000.- Ft.

A vizsga díja – ideértve a megismételt vizsgát is – 30.000.- Ft, amit a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Unicredit Banknál vezetett 10900035-00000008-07710018 számú bankszámlájára átutalással kell befizetni.

A közlemény rovatba kérjük szíveskedjék feltüntetni a nevét és az alapismereti oktatás címszót.

Kérjük, hogy az alapismereti oktatás és vizsga díjának befizetését igazoló, a fizetési számla megterhelését tartalmazó napi kivonatot, illetve annak másolatát az oktatásra hozza magával.

Az oktatást követő vizsga pontos időpontjáról és helyéről legkésőbb az alapismereti oktatás befejezéséig tájékoztatást adunk a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara hivatalos honlapján.