Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) szervezi az igazságügyi szakértői nyilvántartásba vételhez szükséges szakértői alapismeretek oktatását. A következő oktatás október 5-én és 6-án lesz Budapesten, a Mester utca 30-32.  szám alatt, a Páva irodaház, III. emeleti tárgyalójában – tájékoztatott dr. Kovács Gábor, a MISZK elnökhelyettese. Jelentkezni október 2-áig lehet. A szakértőjelöltekhez intézett levelet az alábbiakban olvashatják.

Tisztelt Szakértőjelölt!

Az igazságügyi szakértői nyilvántartásba vételhez szükséges szakértői alapismeretek oktatását a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara szervezi.

A következő oktatás időpontja és helyszíne:

2017. október 5-6. napja 8 –16 óra; 1095 Budapest, Mester utca 30-32.  (Páva irodaház, III. emeleti tárgyaló).

Jelentkezési határidő: 2017. október 2.

Az oktatásra jelentkezni kizárólagosan elektronikus formában lehet, az alábbi linken:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfpXlLiC1Oz8QmILPva9-x7X6ZIIDYUhR-4p8_FpMbp-bsTTg/viewform?usp=sf_link

Az oktatással kapcsolatban felvilágosítást munkaidőben 10-15 óra között Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara titkárságán kérhetnek az alábbi elérhetőségeken: Tel.: +36-1-614-7739; E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

Az alapismereti oktatáson történő részvétel díja 50.000.- Ft, a vizsga díja – ideértve a megismételt vizsgát is – 30.000.- Ft, amit a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Unicredit Banknál vezetett 10900035-00000008-07710018 számú bankszámlájára átutalással kell befizetni.

A közlemény rovatba kérjük, írja be a nevét és az alapismereti oktatás címszót.

Az alapismereti oktatás és vizsga díjának befizetését igazoló, a fizetési számla megterhelését tartalmazó napi kivonatot, illetve annak másolatát az oktatásra hozza magával!

Az oktatást követő vizsga pontos időpontjáról és helyéről legkésőbb az alapismereti oktatás befejezéséig tájékoztatást adunk a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara hivatalos honlapján.

Tisztelettel:

Dr. Kovács Gábor

a MISZK elnökhelyettese