Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

2017. augusztus 6-án elment egy kiváló és igaz ember, egy tudós kolléga, egy évtizedekig hűséges barát, a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Környezettudományi Szakbizottságának alapító elnöke, az utódszervezet Környezetvédelmi, Természetvédelmi, Vízügyi Szakmai Tagozat tiszteletbeli elnöke. Élt 80 évet.

Talán nem vagyok egyedül, de az idő múlásával egyre többször érzem, hogy vannak helyzetek, amikor mondani illene valamit, de üresen konganak a szavak, amikor a csend valójában többet jelent. Így érzem most is.

Hosszan lehetne sorolni és méltatni mindazt, amit elértél, amit adtál. Utolsó találkozásunkkor, hallva a kamarai nyűgöket, bajokat, erőtlen testtel, de tiszta és éles elmével fogalmaztál meg egy gondolatot, amelyet én most üzenetként adok tovább a kollégáknak és másoknak is: „Ne keressük csak másban a hibát, ne várjuk meg, amíg mások cselekszenek helyettünk, mindenki végezze el azt, ami a feladata, ha mindenki becsületesen elsöpri a háza előtti szemetet, tiszta lesz az egész utca.” 

A Környezetvédelmi, Természetvédelmi, Vízügyi Szakmai Tagozat nevében őszinte részvétünk a gyászoló családnak
Pataki Károly

Kollégánk búcsúztatásával kapcsolatos gyászjelentés letöltése