Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

A Magyar Igazságügy Szakértői Kamara (MISZK) július 19-én 9 órai kezdettel tartja meg soron következő küldöttgyűlését az 1054 Budapest, Báthory utca 10. száma alatt. A részvételi szándékot július 10-ig kell visszajelezni Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Tisztelt Küldöttek!

A Magyar Igazságügy Szakértői Kamara soron következő küldöttgyűlését a MISZK Elnöksége 
2017. július 19. napján 9 órai kezdettel 
hirdeti meg, amelyre Önöket ezúton tisztelettel meghívjuk.
A küldöttgyűlés helyszíne: 1054 Budapest, Báthory utca 10.
Regisztráció 8:30 – 9:00

Kérem, hogy részvételi szándékát 2017. július 10. napjáig a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen szíveskedjék visszajelezni.

Tájékoztatjuk, hogy a küldöttgyűlés az igazságügyi szakértőkről szóló 2016. évi XXIX. törvény (a továbbiakban: Szaktv.) 71. § (6) bekezdése alapján akkor határozatképes, ha azon a küldöttek több mint fele jelen van. A határozatképesség megállapítása szempontjából a szavazás megkezdésének az időpontja irányadó.

A küldöttgyűlés határozatképtelensége esetén

2017. július 27. napján 9 órai kezdettel

megismételt küldöttgyűlést tartunk, amely a meghirdetett napirend tekintetében a megjelent küldöttek számára tekintet nélkül határozatképes.

Kapcsolódó dokumentumok:
MEGHÍVÓ a Küldöttgyűlésre
ELŐTERJESZTÉS a Kamara Alapszabályának módosításáról
ELŐTERJESZTÉS a Kamara Etikai eljárási szabályzatának módosításáról
ELŐTERJESZTÉS a Kamara Etikai Kódexének módosításáról
ELŐTERJESZTÉS a Kamara Fegyelmi eljárási szabályzatának módosításáról
ELŐTERJESZTÉS a kamarai tagdíjról szóló szabályzat módosításáról
SZÁMVIZSGÁLÓ BIZOTTSÁG jelentése
TÁJÉKOZTATÓ a költségvetés időarányos végrehajtásáról
TÁJÉKOZTATÓ az útiköltség térítésről
TÁJÉKOZTATÓ a Kamara fegyelmi ügyeiről
BESZÁMOLÓ etikai ügyekről
ÚTIKÖLTSÉG általános
1. sz. melléklet: költségvetés

Tisztelt Küldöttek!

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara Szervezeti és Működési Szabályzata alapján a 2017. július 19 napján megtartandó küldöttgyűlés napirendjének kiegészítésére vonatkozó, határidőben és a szabályzatnak megfelelően előterjesztett javaslatokat mellékelten közzétesszük.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Küldötteket, hogy a beérkezett javaslatok közül nem a napirend kiegészítésére irányuló javaslatokat, azaz azokat, amelyek - akár kifejezetten, akár közvetetten - már napirenden lévő szabályzat-, illetve alapszabály-módosítás módosítására irányultak nem kerülnek most közzétételre, mert ezek előterjesztésére még 2017. július 12. napjáig még lehetőség van. E javaslatokat együttesen, egységes szerkezetben fogjuk közzétenni a küldöttgyűlést megelőzően.

Kérjük, hogy amennyiben határidőben és szabályszerűen előterjesztett napirend-kiegészítésről van tudomásuk, amely nem szerepel a közzétett előterjesztések között, azt jelezzék számunkra a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

Kiegészítés Deli Kálmán

Kiegészítés Hajdú Mihály

Kiegészítés Máté István Zsolt - 1

Kiegészítés Máté István Zsolt - 2

Kiegészítés Máté István Zsolt - 3

Kiegészítés Máté István Zsolt - 4

Tisztelt Küldöttek! 
A 2017. július 19. napján megtartandó küldöttgyűlés munkájának megkönnyítése érdekében a 2-5. és 7. számú előterjesztésekhez határidőben és szabályszerűen előterjesztett módosító javaslatokat az előterjesztés szövegébe illesztve tájékoztató jelleggel közzétesszük.

A Kamara Etikai Kódexről szóló szabályzat módosításának a tervezetéhez határidőben és szabályszerűen benyújtott módosító javaslatok

A Kamarai Etikai eljárásrendről szóló szabályzat módosításának a tervezetéhez határidőben és szabályszerűen benyújtott módosító javaslatok

A Kamarai Fegyelmi eljárásrendről szóló szabályzat módosításának a tervezetéhez határidőben és szabályszerűen benyújtott módosító javaslatok

A kamarai tagdíjról szóló szabályzat módosításának a tervezetéhez határidőben és szabályszerűen benyújtott módosító javaslatok

Az Alapszabály módosításának a tervezetéhez határidőben és szabályszerűen benyújtott módosító javaslatok

Kérjük, hogy amennyiben határidőben és szabályszerűen előterjesztett módosító javaslatról van tudomásuk, amely nem szerepel a közzétett előterjesztések között, azt jelezzék számunkra a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.