Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

A Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) hivatalos weboldalán (https://miszk.hu) keresztül július 1-jétől lehetséges az igazságügyi szakértők részére a 2017. II. negyedévi statisztikai adatszolgáltatás benyújtása, amelynek  határideje  július 20-a.

Tisztelt Hölgyem,
Tisztelt Uram,
Tisztelt Tagság!

Tájékoztatjuk, hogy 2017. július 1. napjától a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara hivatalos weboldalán, a https://miszk.hu címen keresztül lehetséges az igazságügyi szakértők részére a 2017. II. negyedévi statisztikai adatszolgáltatás benyújtása.
A weboldalon bejelentkezni szükséges, ekkor válik láthatóvá a felső menüben a Statisztikai adatszolgáltatás menüpont. Amennyiben még nem rendelkezik a Kamara weboldalán regisztrációval, akkor első lépésként a jobb oldalon lévő Bejelentkezés szövegdobozban lévő Fiók létrehozása funkció használatával tudja a regisztrációt kezdeményezni.
A statisztikai adatszolgáltatás kitöltésének megkezdése előtt javasoljuk, hogy olvassa el az adatszolgáltatási űrlap működésével kapcsolatos tájékoztató segédleteket. Ezek az Adatszolgáltatás menüpont alatt közvetlenül elérhetőek.

A 2017. II. negyedéves statisztikai adatszolgáltatás benyújtásának határideje 2017. július 20.

Amennyiben a statisztikai adatszolgáltatás kitöltése során esetleg problémája, kérdése merül fel:

  • javasoljuk, hogy a kitöltés előtt tekintse meg a statisztikai adatszolgáltatással kapcsolatos felhasználói leírást,
  • javasoljuk, hogy a kitöltés előtt tekintse meg a használattal kapcsolatos tájékoztató videónkat,
  • javasoljuk, hogy a kitöltés előtt tekintse meg a gyakran ismételt kérdéseket és azok válaszait,
  • várjuk kérdéseit, jelzéseit munkanapokon 8 és 16 óra között az adatszolgáltatással kapcsolatos informatikai ügyfélszolgálatunk alábbi elérhetőségein:
    • (1) 299-2109-es telefonszámon,
    • Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. elektronikus levélcímen.

Tisztelettel és üdvözlettel:
Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara