Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download

Az Igazságügyi Minisztérium (IM) Igazságügyi Felügyeleti Főosztályának vezetői, Lángné dr. Süle Anett főosztályvezető és dr. Fábián László főosztályvezető-helyettes látogatást tettek a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara (MISZK) új székhelyén, ahol fogadta őket dr. Agárdi Tamás a MISZK elnöke és dr. Borka Zoltán a MISZK főtitkára. A résztvevők áttekintették a szakterülettel kapcsolatos legfontosabb aktuális kérdéseket, így többek között számba vették a kamara jogszerű működéséhez szükséges feltételek meglétét.

A felek egyetértettek abban, hogy mind az igazságszolgáltatás, mind az igazságügyi szakértők számára fontos változás, hogy a közeljövőben a közfeladatok ellátása – egyes kamarai ügyek vonatkozásában is – az elektronikus ügyintézés segítségével fog történni. Az igazságszolgáltatásba vetett közbizalom helyreállítása-, valamint az igazságügyi szakértés megerősítése iránti erőfeszítések eredményeként átalakult a korábbi igazságügyi szakértői kamarai rendszer, amely miatt megnövekedtek a kamara és a szakértők feladatai. A szakterületnek a változásokkal lépést kell tartani, amellyel kapcsolatban rögzítésre került, hogy a MISZK elsődleges feladata az, hogy a tagságot – a lehetőségeihez képest – segítse ezen folyamatokban és törekvésekben.