Hirdetés

Dr. Agárdi Tamás

Hirdetés

Agárdi Tamás dr.
Fő szakterület: Humán
Kapcsolat:
Cím: 1115 Budapest, XI. Keveháza utca 1-3.
Vezetékes tel.: 1-310-71121-310-7113
E-mail: agardi [kukac] grafint [dot] hu
Területi kamara:
További szakterületek: Klinikai és mentálhigiéniai felnőtt és gyermek szakpszichológia, ezen belül rendelkezem klinikai írásszakértő szakpszichológusi végzettséggel is.

1993 óta vagyok igazságügyi szakértő, jogi, pszichológusi diplomával, klinikai szakpszichológusi, klinikai írásszakértői és igazságügyi pszichológus szakértői szakvizsgával, orosz, német nyelvvizsgával, angol szaknyelvi ismerettel.
Jól felszerelt pszichológiai, íráspszichológiai laboratórium, képzett kollégák, grafológusok, írásszakértők, pszichológusok, szakasszisztensek segítik a munkámat, amelyet döntően a munkahelyemen, a Grafológiai Intézetben végzek.
Jelenleg a Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara elnökeként is tevékenykedem.

Igazságügyi vagy eseti szakértésekben, kirendelésre vagy magánfelkérésre az alábbi területeken készítek szakvéleményt:

  • Pszichológia, klinikai pszichológia, (válások, gyermekelhelyezés, kiskorú veszélyeztetése, családon belüli erőszak, nemi erőszak és más bűncselekmények elkövetőinek, sértettjeinek a vizsgálata)

  • Klinikai írásszakértés (pszichológiai és klinikai írásvizsgálatok, időskori írásképromlás, betegség, kábítószer, alkohol, gyógyszer stb. okozta írásképváltozás kimutatása, szerződések, végrendeletek stb. aláírásainak vizsgálatánál, kézeredet azonosítás)

  • Komputeres grafometriás vizsgálatok (grafometriás hazugságvizsgálat, aláíráskori kényszer, fenyegetettség kimutatása)

További adatok:
www.grafint.hu és
http://szakertok.irm.gov.hu/ExpertFactSheet.aspx?id=3554

Az adatlapot a szakértő saját szabad akaratából töltötte ki. Az adatlap kitöltésével a szakértő hozzájárult ahhoz, hogy a megadott adatai nyilvánosan is megtekinthetőek legyenek a MISZK weboldalán. Az adatlapon megadott információk valódiságáért kizárólag a szakértő felel.